Zdravím, každej ti bude řikat něco jiného. Vlastníci 207 budou řikat, že je to lepší, že se to míň porouchává, vlastníci 210 budou zase řikat, že 2 kvalty je velká výhoda. Já jsem vlastník B210 takže budu radit kup si tuhle

. Samozřejmě se to také odvíjí podle toho, kde bydlíš, pokud někde na rovině a budeš jezdit po rovince 2 km do práce bral bych 207 (215) . Pokud bydlíš někde v kopcovitějším kraji a chceš si pořádně užít jízdu šel bych jednoznačně do 210 (225) . Co se týče těch "poruchových" spojek. Tak to se spíše odvíjí od údržby, já třeba si nepamatuju, že bych měl nějaký velký problém.
Já bych vybíral nějakou né úplně zhuntovanou, nebo vytaženou ze sklepa ani žádnou leštěnku (většinou je jenom naleštěná, ale co neni vidět, tak to je hrůza), koupil bych prostě nějakou průměrnou Babettu za dobrou cenu a podle potřeby bych jí buď nechal tak nějak pojízdnou, nebo jí zrenovoval. Já osobně mám radši novější typ s vnějšíma předníma pérama, ale nebral bych to jako podmínku.
Koukni se, jestli neni bouchlej blatník od fajfky, to by značilo, že je po bouračce. Jinak se nechá víceméně všechno opravit.