jetour píše:Dobrý den
Váženy pane.
Pokud potřebujete TP na Babetu, je nutné aby jste
navštívil naše internetové stránky - www.motomaxsro.cz - a otevřel si
odkaz - Vystavujeme duplikáty technických průkazů na BABETY zde - (první
strana spodní řádek),
vyplnil a poslal čestné prohlášení k nám a to poštou (originál - údaje s
výrobního štítku).
Pokud máte ještě nějaké doklady - kupní smlouvu nebo doklad,zár.list atd..,
přidejte je k prohlášení do obálky.
Cena za vystavení duplikátu je do 500,-Kč, podle dodaných pokladů.
Duplikát vyhotovíme většinou do 14 dnů a odešleme dobírkou na Vaši
adresu.
Děkuji
Bílek
Motomax
klusik píše:Ondrassek píše:jj, normalka tam napis, zhe jsi ji dostal od prarodicu bez TP, napis tam VIN, proste vse co mas na stitku+to datum... ALe oni si to dohledaji... Já mám pojištění od Český a stálo mě 213 Kc/rok. CHCI SE ZEPTAT.. Co se vozí? stačí jen ústřižek složenky? Vozím s sebou jen ústřižek zaplacené složenky a papír s informacemi k platbě? Je to ok? díky
Ahoj, díky za info.
Jinak myslím, že to co píšeš stačí. V Autě vozím jen útržek o zaplacení a stačí to. Tak snad to na bábě taky stačí
Ondrassek píše:jj, tak to určo stačit bude. Jinak v těch informacích o platbě je i pojistné období, číslo smlouvy atd., takže policajti si to asi mohou dohledat. Jinak díky téže za info
.
Právě, že my s kámošem máme 77 (já) a 81(on). Takže oba jsme "za vodou"Ondrassek píše:Spíš se podívej na tu výši plnění, ale díval jsem se, že tam je vozidlo od roku 1982 a níže už chápáno jako historické. Moje babetta M210 je rok výroby 1984, takže musím platit plnou cenu
klusik píše:ZNáš server http://ccs.spartaky.cz/2007/cesta.htm jak jeli na keflech, babetě a tak do itálie?Docela pěkný počtení, myslím
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků