Babetta je opravdu svým způsobem životní styl, to tady na foru vidím všude kolem sebe ...... ale teprve nyní s mírnou znalostí některých souvisejících technických poruch si uvědomuji, že být závislý na jednom roztočeném malém pístu je při rychlosti cca 45 km/hod relativně divoká záležitost

) (Mám sice 160 koňovou Hondu, ale ta je 4 taktní a 4 kolová a s ABS a dokonce s airbagy !!!) A protože už jsem zažil tu překvapivou a neuvěřitelně rychlou situaci, kdy se mi s Babettou 210 pod plným plynem zaseklo zadním kolo ( tedy zadřel jsem píst, že ? ) a já za sebou doslova ryl a gumoval, tak sem si řekl, že rozhodně by stálo za to vytvořit sekci s názvem Předtucha a sem napsat, co se vlastně může stát když přehlédnu nějaký nezdravý zvuk motoru nebo spojek. Takže začnu - když vám po 2 denní opravě motor konečně naskočí, karburátor fachčí a spojky se roztočí jak mají, tak se rozhodně nenechejte unášet pocitem, že nyní se už nemůže nic stát a do kopce v létě netahejte Babettu na plný kotel jako to udělal Ivo

) Jsem rád, že jsem neletěl přes řidítka a ani se nepodřel - nicméně zdá se, že maximálka je pěkná věc, ale Babetta je ideální tak na 80% výkonu , že ?

)