marty207 píše:bude to zrejme len prerobeny motor 210 na 215 (zavarene celuste alebo original obrateny bubon) ked ma nalievaci srub ... original 215 mali len vazelinou mazane loziska, lebo nemali voľnobežku (hriadel predlohy)
Starec píše:marty207 píše:bude to zrejme len prerobeny motor 210 na 215 (zavarene celuste alebo original obrateny bubon) ked ma nalievaci srub ... original 215 mali len vazelinou mazane loziska, lebo nemali voľnobežku (hriadel predlohy)
Na tvojom mieste by som nič nepísal ak niečo nevieš. Tvoje informácie o Babette sú na takej úrovni, že ani potuchy nemáš čo je to inpulzí pól, tak nebalamuť tu nikoho.
Takže žiadné prerobenie z 210 na 215, je to tam všetko z výroby, proste je tam použitý blok z 210 a výstupná hriadel privarená k obrátenému ozubenému bubnu.
PetrT30 píše:Diverzant
Neumíš počítat! Ťech zubů tam máš 51
Dal jsem si tu práci a spočítal to za tebe (se mi 57 zdálo nějak hodně)
http://img7.rajce.idnes.cz/d0702/6/6182 ... M_0189.jpg
Promiň já jsem napsal to co jsem vyčetl na zadní rozetě 215/57z jesti Maďar co to dělal nerozezná 1 a 7 tak je to opravdu maďar. Já vím co chci je to Komarno kde podle vás slováků jsou rádi ,že svojí inteligencí vyorají brambory a nezapomenou tam zasadit další, protože to jsou čů***i.
Starec píše:Sorry marty207 máš pravdu, fakt som sa pomýli a splitol to s tým inpulzákom pre chajda6
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků