Tak jsem se dnes pustil do lazení motoru. Myslím, že už budu mít takňák po záběhu tak to sem tam můžu protáhnout.
Ale nastala trošku chyba na kráse.
Pokud jedu víc jak 55 km/h tak babka přestane asi házet jiskru. Prostě se to začne dusit a škubat. Musím ubrat plyn a pak to zase jede OK až do těch 55 km/h. Člověk by si řekl, že je to dobrý, ale já vím že tam nějakej ten výkon navíc ještě je. Je to cítit "pod prdelí"
A nyní co jsem vše dělal:
- zkusil jsem zmenšit odtrh na svíčce (N17C) z 0,70 na 0,60 a pak na 0,50 - žádná změna
- zkusil jsem jiné typy svíček - na N15C jsem se ani nerozjel a na N19 to jelo, ale opět dušení při rychlosti 55 km/h
- vyndal jsem origo trysku co byla z v karbecu (fichtl), když jsem ho koupil. Byla tam tryska 0,70

Vyměnil jsem za 0,60 - žádná změna při oné rychlosti 55 km/h Mimo jiné babča byla tak trochu línější s touto tryskou, ale barva svíčky vcelku dobrá. Budu postupně zvětšovat průměr.
- odpojil jsem původní tyristor (dvou jazýčkový) a zapojil nový GYT (tří jazýčkový) - žádná změna, jen se mi zdálo na kuk, že s GYT je jiskra taková jasnější (možná jen placebo

)
- dělá to i když mám vypnuté nebo zapnuté světla
Nechci se spokojit s tím, že to nějak jede, když by to mohlo jet ještě víc.
Nějaké nápady co mám zkusit?