Dave842 píše:Mohl bych se zeptat na konkrétní součástku spínače? Případně kolik stála. Kdybys měl schéma zapojení celýho okruhu brzd. světla bylo by úžasný

Díky! Dave
Promiňte, dlouho jsem tu nebyl. S Babettou jsem zatím najel něco přes 300km a jediné z čeho si dělám starosti je starý akumulátor. Zapojení brzdového světla je jednoduché, při renovaci jsem natáhl 4 žilový stíněný kabel i dozadu (2 pro směrovky, 1 pro koncové světlo a 1 pro brzdovku, stínění jsem použil jako společnou kostru). Pro napájení brzdového světla, směrovek a bzučáku jsem použil cívku pro bzučák 10 W. Tady jsem se dočetl o DOMINO páčkách a zapojení směrových světel to mi nevyhovovalo tak jsem zkusil vlastní konstrukci. Regulovatelný přerušovač směrovek Š120 místo usměrňovače a kondenzátorů jsem použil 6V NiCd akumulátor 1,1Ah ze staré videokamery, nabíjený přes jednocestné usměrnění (jako má velká Jawa). Problém je jen ,že akumulátor už byl slabý a starý při delším stání se samovybije a pak musíte jet cca 2-4 km jako s původní Babettou bez úprav (brzdit minimálně - kvůli brzdovce a ukazovat směr rukama) pak už se akumulátor srovná a funguje normálně. Zatím to mám ve stádiu zkoušení. Teď spíš řeším jiný problém se spínačem světel , při zatáčení se bowden lehce dotkne spínače a světla se vypnou a já o tom nevím dokud na to nepříjdu (náhodně) nebo mi někdo naznačí ,že nesvítím.