Kuba402 píše:A ty jsi tam dával i jinačí trysky ? Jsem slyšel ,že se tam dávaj o 150% větší!
Teďkom budu muset babču stříknout na červeno a pak na raďě nějaký ten lehký tuing..
colcino píše:Ani nic nekupuj ) Dá se to řešit o dost levněji a i lépe. Takže asi tak- vem klasické plastové víčko od nějakého spreje (Kontaktol, Čistič brzd...) vyvrtej do něho díru tak aby to pasovalo přesně na vstup sání na kostře u blatníku. Nasaď víčko na tu trubku, okolo nandej silikon nebo jakékoliv lepidlo (osvědčil se mi silikon do tavné pistole) a do toho víčka vlož hrubší molitan (akvaristé znají pod názvem bioakvacit) a na víčko si dej víčko tak aby ten molitan nepadal (může to být cokoliv-kus plíšku, (já použil druhé víčko o malinko větší takže to bylo víčko ve víčku no a molitan trošku naolejuj- je to 2x lepší než dráťěnka a navíc je to levné a s troškou spreje si to můžeš stříknout svým lakem jaký máš na babetce- je to malé a účinné- nepropouští žádný bordel s nestojí to skoro nic
PetrT30 píše:colcino píše:Ani nic nekupuj ) Dá se to řešit o dost levněji a i lépe. Takže asi tak- vem klasické plastové víčko od nějakého spreje (Kontaktol, Čistič brzd...) vyvrtej do něho díru tak aby to pasovalo přesně na vstup sání na kostře u blatníku. Nasaď víčko na tu trubku, okolo nandej silikon nebo jakékoliv lepidlo (osvědčil se mi silikon do tavné pistole) a do toho víčka vlož hrubší molitan (akvaristé znají pod názvem bioakvacit) a na víčko si dej víčko tak aby ten molitan nepadal (může to být cokoliv-kus plíšku, (já použil druhé víčko o malinko větší takže to bylo víčko ve víčku no a molitan trošku naolejuj- je to 2x lepší než dráťěnka a navíc je to levné a s troškou spreje si to můžeš stříknout svým lakem jaký máš na babetce- je to malé a účinné- nepropouští žádný bordel s nestojí to skoro nic
nemáš fotku? Nějak si to nedovedu představit
Já jsem už 2x ten černej bazmek vyráběl z plechu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků