Ahojte, skúsim vám popísať moju situáciu. Zle mi radí dvojka. Po rovine ak motor vytočím dlho drží najvyššie otáčky a potom asi 3-4 sekundy preradzuje.
Ak mierne pustím plyn a opäť pridám tak je to trocha rýchlejšie ( to prehodenie rýchlosti ) ale stále to neni to čo by malo. Ak sa chcem rozbehnúť do mierneho kopca, tak o dvojke môžem len snívať.
Prečítal som o tejto problematike už dosť, ale stále ma nenapadá kde by mohol byť problém.
Celá moja spojka je úplne nová. Od unášačov , spojok ( dvojkové mám ťažké ) , mám aj nový bubon kde sú dvojkové čeluste, proste všetko.
Od začiatku ako som to poskladal tá dvojka zle radí. Poskladané to mám podľa výkresu, porovnával som to aj s tým čo tu píšete. Mám to celé čisté bez náznaku oleja alebo masnoty. Unášače vyleštené mierne ošmiglované s jemným šmirgľom. Nabehal som na tom cca 300 km ale stále si to nechce sadnúť.
Neviem či by to mohlo mať s tým niečo spoločné ale, ked spomalím na rýchlosť cca 10km ( už tam je hodená 1 ) a opať pridám, tak sa to celé roztrasie ako keby blbla volnobežka. Menil som ju pred tými 300km, vtedy som robil GO ( dal som tam repasovanú ). Pri rozbehu z miesta je všetko ok.
Sila motora je taká že ked pridám plný plyn a nemám zabrzdené tak babettu na mieste neudržím, takže aj výkon motora by mal byť postačujúci, ale dvojku poriadne hádzať ani za toho boha
( par don za výraz ) .
Napadá vás niečo kde by mohla byť chyba?
ďakujem.