Ahoj,
kdo má prosím tady Babettu 207 s náhonem tachometru vlevo? Mám problém. Tento náhon není nikde popsaný a to ani v servisní příručce na Babettu 207, jak jdou díly za sebou. Jaké díly mají být od levého ložiska až po náhon tachometru?
Pravá strana kola je ložisko, tenká podložka, filc a miska filcu, distanční váleček a brzdová čelist. Aspoň si to tak myslím a při složení to lícuje jak má.
Levá strana je ložisko, segerova podložka,?????????, náhon tachometru.
Pro ukázku poslám fotku
Vlevo je náhon tachometru 207, kdo to ještě neviděl.vedle něj nahoře distanční váleček (ale tu jsem tam jen dal na foto jen pro představu)
Dole zleva doprava je podložka (nevím k čemu je, v životě jsem ji neviděl na 210). K čemu je tato podložka?
Pak tenká podložka (ta se dává vpravo za ložisko), pak filc v misce. Ty díly jsem tam dal jen pro ukázku, nevím, zda tam patří.
Ještě tady dávám fotku od Starce peo 210, ať jste v obraze.
Zcela určitě tam mám 2,10,11 .
U 6 a 5, 4 si nejsem jistý, zda tam vůbec má být (tenká podložka, filc a miska filcu), 23 distanční váleček nevím a zcela určitě tam nebude díl 24, tam mám šnek náhonu tachometru.
Co se mě jeví, jak by to mělo být, tak 2,10,11,6,5,4, 23 distanční váleček zkrátit (ten z 210) a pak náhon tachometru místo 24.
Moc mi to pomůže info, díky.