jeste me napadlo podle tech pricin co pises ze mas mozna spatny gufera a nekde to saje falesnej vzduch. Urcite to vymen, gufera stoji cca 20/kus, tim nic nezkazis. A taky mas mozna uz v prdeli pruzinky v rozbehove spojce, ze pri spravnym nastaveni volnobehu ti kolo vali o sto sest. Dalsi vec co zkus poradne procistit a sestelovat celej karburator.
no kdyz je to ma boku tak by se s tim nemelo nic stat, zvlast u 207 me se u 210 stalo to ze diky spatnym guferum mi vytekl olej z prevodovky do spojek a pak to neradilo dvojku, ale to u tebe nehrozi
jak nad tím přemýšlím tak zítra jdu do obchodu tak co koupit ... Rozběhovou spojku mam v prasáckém stavu co jsem koukal na jiná videa tak maj uplně jinak pružinky.. JInak mam i tenký ten třecí material.. mám to tam na takový složitý způsob prostě že to tam je na pevno na tom bubnu.. Nevím jak to vysvětlit .. Myslel jsem že to nevadí ale vadí ? Bych to potřeboval nějak vysvětlit jak to funguje (třeba jako startovací že při vysoké rychlosti se destičky od sebe roztáhnou a zaberou).. Díky
Jo funguje to na stejnym principu jako startovaci, jen trosku jinak. Ve stylu ze rozbehovy se roztahujou kdyz otacis klikovkou a startovaci se roztahujou kdyz tocis kolem (prevodovkou). Melo by to normalne chodit od sebe na tech pruzinkach, jestli to mas sjety tak kup novy ty celisti, pruzinky jsou za par korun to taky kup novy, pak se podivej jestli tam nejsou jeste nejaky podlozky nebo neco. Nevim co tam je u 207, mam 210ku.
zkusím se vám to vysvětlit... obrázek č1 je jak to tam je s těma pružinkama.... Když jsou v této poloze ty rozběhové čelisti tam jsou prostě na bubnu. prostě na max. obrazek č2 jsou asi jak mam velký ten třecí material když to poskládám tak jak na videu tak mi chybí ten 1-2milimetr do toho kruhu... Jinak já si nedokážu představit že se ty čelisti otevřou a zpatky zavřou.
ty pružiny máš blbě zachycené!!!!! pružina se musí natáhnout poskládej to podle videa a bude vše ok pružiny mají za ukol vracet čelisti a ne byt jako zátěž to by ses divil jak se otevřou zlehka
tak fajn tak koupím nové pružinky bo ty jsou už asi na vyhoz jak tam byly .. A to nevadí že mi chybí ty cca 2mm do toho kruhu ? na videjku to měli přesně třecí material zarovnaný s kruhem
ty čelisti co měl na videu jsou nové ty je máš už asi trochu sjeté jinak čelisti nesmí drhnout o buben jestli drhnou tak je pilníkem trochu uprav tak aby nedrhly a pote bude vše ok
takže na obrázku je kolečko označené které mi zabírá... Podle toho co jsem pochopil od vas tak by se měl točit rozběhový buben jenže ne.. co s tím může být ? špatně nandane po sundani stahovaku ? něco zlomeneho tam ?
když rozepneš řetaz tak rukou lze točit ze zakroužkovaným bubnem jestli nelze sním točit ta bude problém ve skříni zakroužkovaný buben se stahovákem nesundavá pod guferem je segrovka