Ahoj, také jsem to řešil ,a bylo mi doporučeno poštelovat bohatost směsi. V příručce píšou bohatost v rozmezí 1 - 1,5 otáčky zpět od utažení šroubku. Toto znamená, najít ideální pozici v tomto rozsahu. Ovšem pro letní období, nikdo asi nečekal, že někdo jako já bude na bábě dojíždět do práce i v -10 stupních cca 4Km. Pro období, kdy se drží teploty kolem nuly a níž mi bylo doporučeno dát bohatost směsi na 1 né-li méně než jednu otáčku. Konkrétně mám cca 3/4 otáčky a sitič nepoužívám i když stojí bába venku opřená o zeď baráku a přez noc řádně prochladne, ráno přijdu, vytlačím na ulici dám na stojan a šlápnu. Babeta chytne. Přidal jsem i na volnoběhu (cca 1/4 otáčky oproti letnímu standardu) než se oblíknu do ližařské bundy a rukavic na snowbitche

babeta se prohřeje a vyrážim. (nevím jakou máte zkušenost vy, ale studená bába má vyšší otáčky než teplá proto se také šteluje za tepla a po zahřátí mi otáčky sednou na přijatelnou úroveň a alespoň nechcípá na křižovatkách) Takže mohu vřele doporučit. Ovšem každý si tu svou pozici musí najít. začal bych s bohatostí. Nastavil bych jednu otáčku od utažení. Stav by měl být podstatně lepší, popř. ještě trochu ubrat. Pokud i tak se stane, že třeba po 20sekundách bublání na stojanu zdechává, přidat lehce na volnoběhu. Mám orig. pružiny na rozběhovce (nové) a kolo mi neposkakuje ani netočí i při zvíšených otáčkách. Pokud má někdo tuningové červené pružiny problém mít určitě nebude. Sice lehce stoupne spotřeba u mě cca 1 - 2 deci, ale všechno v zimě žere tak nějak víc ne? Do benzínu také nic navíc nepřidávám. jen ředím s olejem a na nádrž přidávám 10ml PB ADITIV (doporučeno tamtéž) babky prý stavěny na speciál, který des již není k dispozici. Tak leju bezolovnatou 95ku a olovo lehce přidávám. Babka má hezčí, vyváženější chod.