milda píše: Měla opačně namontované těsnění pod válcem, takže překrývalo zčásti kanály ve válci.
Dokiaľ ty to páli tak nemusíš, v najhoršiom tie praskliny zalej sekundovým lepidlom (viac krát ),Horšie by to bolo ak by ti odchádzali sviečky, vtedy je výmena nutná.kozenooo píše: taktiez rozmyslam ci tiez nevymenit nosnik statora kedze ten plast okolo tej malej cievky sa zacina rozpadavat a nie som si isty ci je v poriadku. Takze co myslite moze to byt tym a treba vymenit alebo nie?
vrky píše:Clapci, pístní kroužky jsou pořádku. Zámky směřují dolů a pístní kroužky v nich sedí jako pr**l na hrnci. Svíčka nová 0,5mm, předstih 1,5mm, vzduchový filtr a výfuk čisté, gufera ložiska nové (psal jsem to), těsnění je tam dobře. Díky za snahu, budu pátrat dál.
vrky píše:Starec, koleno jsem také vypálil, komplet celý výfuk. Konec výfuku byla pěkná fuška dostat od sebe, nešlo to vyklepat. Otáčky jsem měřil multimetrem přepnutým na frekvenci. Jedna otáčka jeden puls, 2000 otáček 2khz. Pokud ne tak mě opravte.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků