Vybral som sa na Babette že si trošku zajazdím, nakoľko bolo dobré počasie. Pôvodne som chcel ísť iba do dediny Kurimka a späť, ale povedal som si že ak som už tu a je také krásne počasie, tak si spravím menší výlet a šiel som ďalej. Príroda zo sedla Babetty je skutočne nádherná a oveľa krajšia ako z auta. Idem si 35km/h a kochám sa tou nádhernou prírodou. Sem tam ma predbehne nejaké auto. V obci Šarišské čierne si nevšimnem dopravné značenie na Svidník a vydávam sa smerom na Bardejov. Asi 3 km na to som zastavil pri krajnici že dám trochu odpočinúť Babette a ja medzi tým pozriem na GPS na mobile, či idem správne. Samozrejme bez váhania sa otáčam a vraciam sa späť do malej peknej dedinky Šarišské čierne. Hneď na začiatku dediny stál pri dome pri ceste milý mladý pár s bábetkom, tak som sa ich opýtal, ako sa dostanem do Svidníka a s radosťou ma naviedli na odbočku. Od tade som pokračoval stále rovno až som došiel do dedinky s názvom Nižný Mirošov. Od konca obce vyťahujem mobil a začínam nahrávať video. Mobil som držal v ľavej ruke až do Svidníka, čo je cca 9km. Medzi obcami Nižný Mirošov a Vyšný Orlík vidím čierneho spoluobčana, tak som mu zo srandy zatrúbil. Pozeral na mňa ako keby zbadal na zemi 100000 eur. Následne na to stretávam skupinku motorkárov ktorí mi s radosťou odzdravili. Potom som začal trošku upaľovať

Pridávam link na trasu