Vynechavanie motora

Vše o motorech, úpravy, karburátory, převodovka /volnoběžka/, opravy a návody...

Moderátoři: IGI, milda, DRN

Vynechavanie motora

Příspěvekod djejsy » sob kvě 18, 2013 13:31:21

Zdravim babetari, mam taky problem: Ked sa mi podari nastartovat babetu (lebo ked ju pedalujem a uz chyta tak ked jej pridam tak ju to dusi) a pridam jej na plno tak motor akoby vynechaval. Teda ide takto: vrmmmmmm...nic....vrmmmmmm...nic... vrmmmmmm :D A sviecka je tam nova, tak neviete v com by este mohla byt chyba? Niekde v elektrike vsak? Inducka? Tyristor? Cievky?

Dakujem za rady a Vasu pomoc.

//Vypalil som vyfuk (takze uz je bez chromu :D) a vstale to robi ale prisiel som nato ze ked ju nastartujem co teraz uz bez problemov tak ide pekne nejakych cca. 200m a potom akoby dosiel benzin, proste zacne sa dusit a môzem uberat pridavat nezareaguje dusi ju az chcipne. Po chvilke cakania zase naskoci a robi to iste.
djejsy
Ostřílený diskutér...
Ostřílený diskutér...

Re: Vynechavanie motora

Příspěvekod ridchey » ned kvě 19, 2013 14:55:08

tak to je jasne,tece ti malo benzinu do karbecu, poradne vycistit : jehlovy ventil a vubec privodni cesty, vyndat palivovy kohout z nadrze a poradne vycistit,to znamene treba rozebrat do mrte a nejlip si nachystat i nove tesneni do kohoutu pro jistotu
Ten kopec dam,i kdybych mel zhebnout...
Bez boje mne nedostanou...
:-)
ridchey
Veterán fóra II. stupně
Veterán fóra II. stupně

Příspěvekod djejsy » stř kvě 22, 2013 10:43:45

Tak to som uz vyriesil :D nakoniec bolo zle tesnenie vo ventilu. Ale terazmam problem ze ked zastavim babetu tak hned zacne tiest benzin z karburatoru ale zpredu spod toho krytu sania. Kde môze byt problem ? Plavakysom nastavil podla toho obrazku tu na fore.
djejsy
Ostřílený diskutér...
Ostřílený diskutér...

Příspěvekod Maroni » stř kvě 22, 2013 11:29:18

Musíš si pohrát s plovákem , je to jen o tom jak to nastavíš :wink: Jednou jsem našel i problém v Jehlovém ventilku že špatně těsnil tak je třeba se podívat i na to , mohlo by to být ono : Obrázek
Babetta 210 - užitečný nástroj a velmi rychlý zavodní stoj :-)
Moje sestava : Originální Babetta 210 - karburátor dell orto (sani mimo)
max. speed v roce 2003 - 65 km/h z mírného kopce (žádný výbrus,orig karbec)
Maroni
Mistr fóra...
Mistr fóra...

Zpět na Motor