Trochu sem tu udělal pořádek s těma přispěvkama, tak to shrnu :
Gufera vyměněna až na to male(to co je u pastorku

)
Babetta beze změny, stále špatně startuje, jak se sytičem tak bez, pro chod motoru sem musel zakrýt otvor sání. Později to už nejelo ani tak a musel sem zakrýt celé sání.
Popřeházel sem karbece z moji, měnil sem pouze těleso karburatoru s plastem, vše ostatní původní(jehla,šoupatko,trysky,atd)
Nastala změna, s mojím karbecem startuje v pohodě, jede v pohodě i za plynem. Ten druhy karbec, který děla bordel sem nahodil do moji babetty a ani sem nenastartoval. i po stání sem to zkoušel a platí to stále, babetta s mojím karbecem jede, kamaráduv karbec je špatný. Plovák má starý,trysky origo, jehla 2z., šrouby čištěny, karbec nekape. Svoji B. sem si složil do puvodního stavu, tu druhou sem nechal rozdělanou, s tím že co bude dál. Obeznámím situaci kamošovi, vysluchnu si rád váš názor.
A perlička, ta babetta kamošova řadí podle mě perfektně, teda mě to vyhovuje. při rozjezdu to tak pozvolna asi nízkým volnoběhem a po ujetí 1 metru to malinko cukne a je tam jednička, a dvojka tam skočí asi za 0,5sec. Jak kdybych to tam ručně hodil, a ani nemusím motor extra vytáčet, prostě cvak a už to tahá. Mít to o 2 koně navíc tak si tu babetu sním vyměním

Předtím to dlouho řadilo a cukalo, vše to chtělo vyčistit důkladně tak aspoň to se mi oplatilo na vynaložené práci.