pri prerazeni na 2 rychlost prestane jed?

Vše o motorech, úpravy, karburátory, převodovka /volnoběžka/, opravy a návody...

Moderátoři: IGI, milda, DRN

pri prerazeni na 2 rychlost prestane jed?

Příspěvekod sas » pon čer 17, 2013 16:13:27

zdravim
poskladal sem babetu 210 ,jela super,po ujeti cca 20km,kdyz zaradi dvojku tak prestane jet,to mi hlava nebere :?:
sas
Ostřílený diskutér...
Ostřílený diskutér...

Re: pri prerazeni na 2 rychlost prestane jed?

Příspěvekod ridchey » pon čer 17, 2013 18:47:52

tak vsechno znovu zkontrolovat.....bo lepe popsat, pač tu nejsme věštírna....:-)
Ten kopec dam,i kdybych mel zhebnout...
Bez boje mne nedostanou...
:-)
ridchey
Veterán fóra II. stupně
Veterán fóra II. stupně

Příspěvekod sas » pon čer 17, 2013 21:50:29

popsat :?: holt jede normal ale po prerazeni na 2 se to jakoby zadusi a nejede
sas
Ostřílený diskutér...
Ostřílený diskutér...

Příspěvekod Pat » pon čer 17, 2013 22:22:29

popsat treba jako co vsechno uz jsi udelal nebo mas v planu udelat, jak dlouho stala treba apod

protoze jestli je bez vykonu tak to muze byt zpusobeny docela dost vecma, tak se poradne rozepis, nejlepe vsechno co te napadne at vime
Pat
Zasloužilý uživatel
Zasloužilý uživatel

Příspěvekod sas » úte čer 18, 2013 13:45:19

no je tam novy vybrus,a radici pakny,nova svicka.na 1 stupen jede v pohode aji kdyz dam plnej plyn tak jede nedusi se proste ok,ale jak to prehodi na 2 tak motor jede jen setrvacnosti,proste bud prestane davat jiskru,nebo prestane jit benzin
sas
Ostřílený diskutér...
Ostřílený diskutér...

Příspěvekod Pat » úte čer 18, 2013 18:25:16

jiskra se zmenit nemuze po prerazeni, spis to vypada ze ti netece benzin do karbecu, zkontroluj jestli tece poradne z nadrze a pak procisti karbec, jehlovej ventil a zkontroluj hladinu (postupy a vse kolem najdes tu na foru)
Pat
Zasloužilý uživatel
Zasloužilý uživatel

Příspěvekod sas » úte čer 18, 2013 21:40:46

no benzin to taky nemuze byt,kdyz je de na 1 rychlost,ta by logicky mela mit vetsi spotrebu :idea:
sas
Ostřílený diskutér...
Ostřílený diskutér...

Příspěvekod ridchey » stř čer 19, 2013 5:19:11

no tak tady me uz napada jen jedna vec.... jaky mas prevod? kolika zubove kolecko na motoru a jakou rozetu....
ridchey
Veterán fóra II. stupně
Veterán fóra II. stupně

Příspěvekod sas » stř čer 19, 2013 8:08:50

no tym to taky nemuze byt,sem ujel cca 2Okm a jelo to ok,menil sem i svicku,ale porad to blbne,jeste me napada ,treba magneto jestli se treba neprotaci,pak uz nevim
sas
Ostřílený diskutér...
Ostřílený diskutér...

Příspěvekod ridchey » stř čer 19, 2013 15:22:38

vskutku,uz asi vim,jak se ten problem projevuje,bo dnes se mi to stalo nekolikrat,nicmene v pripade,ze se podarilo zvysit otacky a rychlost nad 40km/h tak si dala rict a pak se postupne opet rozbehla do maxima. jak prejdou horka,tak na to mrknu,tusim bud zasr... vyfuk,nebo neco se sanim(karbecem)
ridchey
Veterán fóra II. stupně
Veterán fóra II. stupně

Příspěvekod Joxino » stř čer 19, 2013 20:18:12

Akurát dnes sa mi stalo niečo podobné.Šiel som sa ako obvykle podvečer previesť,zhruba 10Km.Časť cesty bol jemné stúpanie ale zase je dosť teplo takže motor dostal zabrať.Cestou späť som šiel dole z kopca,pekne v kľude ale trochu som pridával kvôli mazaniu a zrazu nepravidelný chod,nasledne babettka zdochla.Ako prvé kuk do nádrže a zdalo sa že je skoro sucho.Takže prepnuť na rezervu,dva krát som šľapol a moto ochotne naskočil.V dojme že je málo benzínu som sa v kľude rozbiehal a pri preradený na 2jku začal zdochýnať ako píšeš ty.Urobilo to cca 3-4 krát ale naštastie potom prišlo klesanie a zrejme dotiekol aj chýbajúci benzín a začala ísť normálne.Domou cca 4km som šiel zhruba 30-35Km/h proste v kľude.Po príchode domov pozerám do nádrže a benzínu je ešte dosť nechápem,babetta som nechal oddýchnuť a po cca pól hodinke som sa šiel previesť a zase problém zrejme rezerva spôsobila to že sa do karburátora dostala nejaká špina,takže zajtra komplet rozoberanie :? Takže ten benzín by som v tvojom prípade až tak nevylučoval,radšej ešte skontroluj karbec a pod,za to nedáš nič,iba ak pár minút :wink:
Babettka 210,novší typ(novšie predné tlmiče,predlžené sedadlo,laminátová predná maska...)
+ Pribudla dalšia Babettka 210 tak uvidíme čo z nej bude,momentálne je v započatej renovácií
Joxino
Začátečník...

Příspěvekod sas » čtv čer 20, 2013 13:49:17

no uvidime mrknu na ten karbec ,ale prvni to vyskosim zmaleho kopecka a jak to preadi na 2 tak to setrvacnosti dojedu a mrknu na svicku ,a budu mit jasno kde je problem,ale ted nebudu mit cas pac ted mam 3x nocni tak az snad v nedeli :wink: ,jinak jak tu nekdo psal ze vyfuk tak ten to taky neni mam ho vypaleny,zatim cus
sas
Ostřílený diskutér...
Ostřílený diskutér...

Zpět na Motor