od Joxino » stř čer 19, 2013 20:18:12
Akurát dnes sa mi stalo niečo podobné.Šiel som sa ako obvykle podvečer previesť,zhruba 10Km.Časť cesty bol jemné stúpanie ale zase je dosť teplo takže motor dostal zabrať.Cestou späť som šiel dole z kopca,pekne v kľude ale trochu som pridával kvôli mazaniu a zrazu nepravidelný chod,nasledne babettka zdochla.Ako prvé kuk do nádrže a zdalo sa že je skoro sucho.Takže prepnuť na rezervu,dva krát som šľapol a moto ochotne naskočil.V dojme že je málo benzínu som sa v kľude rozbiehal a pri preradený na 2jku začal zdochýnať ako píšeš ty.Urobilo to cca 3-4 krát ale naštastie potom prišlo klesanie a zrejme dotiekol aj chýbajúci benzín a začala ísť normálne.Domou cca 4km som šiel zhruba 30-35Km/h proste v kľude.Po príchode domov pozerám do nádrže a benzínu je ešte dosť nechápem,babetta som nechal oddýchnuť a po cca pól hodinke som sa šiel previesť a zase problém zrejme rezerva spôsobila to že sa do karburátora dostala nejaká špina,takže zajtra komplet rozoberanie

Takže ten benzín by som v tvojom prípade až tak nevylučoval,radšej ešte skontroluj karbec a pod,za to nedáš nič,iba ak pár minút

Babettka 210,novší typ(novšie predné tlmiče,predlžené sedadlo,laminátová predná maska...)
+ Pribudla dalšia Babettka 210 tak uvidíme čo z nej bude,momentálne je v započatej renovácií