Poučenie do budúcna. Bol som upozornený, že vedenie motorového vozidla so zlomenou nohou je protizákonné.
Včera som šiel cca 30km do rekreačnej oblasti Bankov a na konci vedľajšej dediny boli páni policajti. Nikdy ma ešte nezastavili tak keď vybehol do cesty pán policajt, tak ma hneď napadlo že po opravách som zabudol zapnúť svetlá. Svetla svietili, šiel som iba 45, so zlomenou nohou aj tak viac nemôžem, nakoľko som na tej babette ako prilepený a nieje možné vykryť diery. Tak reku, čo chce.
Ako som tak zastavil, hneď padol dotaz či mám doklady. Preletelo mi hlavou, že jediný doklad je vodický a občianský. Poistku mal kamoš, čo mi doniesol babettu domov. K nemu som aj smeroval. Zliezol som z babetty, postavil som ju na stojan a vypol som motor. To som robiť nemal
Páni len chceli vedieť či mám vodický, AM. O poistke ani slovo. Poriadne som ten vodičák ani nevybral a hneď padol dotaz na sadru. Že to je za 20€ a nemal by som tak jazdiť ale že mám ísť preč. Tak ja celý nadšený som odložil doklady, postavil sa na tu šotolinu kde stála babetta a v duchu som si hovoril že to bude prúser....
Ako ináč, so zlomenou nohou môžem babettu štartovať len ako nakopávačku. Aj to nemám moc sily v nohe, nemám sa ako poriadne oprieť. Keď sa ohreje babetta a teplom sa vymedzia vôle, treba jej riadne šliapnuť na krk. To nieje problém, ak sú nohy OK. Tak som si tam k tomu stúpol a začal som. Kopem, kopem a nič. Dobré 3 minúty som to tam nakopával, až mi policajt povedal nech si to idem spustiť z kopčeka. Problém bol v tom že východoslovenská kotlina moc kopčekov nemá

Nakoniec sa ale babetta umúdrila a chytila.
Ale k veci, Kapča dostala nové kľuky k pedálom, košík a nejaké drobnosti typu ložiská do volantu (rám-vidlica). Objednal som si aj piest (dúfam že sa dobre pamätám) s priemerom 40.5, tj 6tý výbrus. Mám tu ďalší valec navyše, (vymenil som ho za zapaľovaciu jednotku) a som zvedavý čo to urobí.
Chcem sa uistiť. Výbrus na valci sa robí na priemer 40.55mm ?