No právě

Ty zasraný Čínský sračky bych zakázal pod pokutou

Ani to řádně nebrzdí,a o tlumení kol ani nemluvit.Všechno dělané halabala.Když chcete měnit jednu posranou žárovku tak musíte odstrojit půl stroje

Jednu čtyřtakní sviňu mám v kůlně pod metrem prachu,koupil jsem jí v roce 2004.To začala ta nesmyslná éra skůtrů od rýžožroutů z ásie.Tak mám vlastní skušenost,už pod dvou kilometrech se to sralo čím dál víc a to jsem koupil úplně nové.Jezdil jsem na tom dvě léta a mrskl jsem to vzteky do kůlny.Na tacháči to má sotva něco přes jedenácet kilometrů.Ze začátku jak se to pořád sralo,tak jsem musel vychytat mouchy.Takže to normálně standardně jezdí,ale je to nepohodlné a těžké.Sice to udělá těch 75km/hod ale na dálky to není,kvůli hodně špatnému tlumení je člověk dolámanej jako prase,a krátké projížky to taky není kdo by to pořád vytahoval a zatahoval aby mu to Cikorky neodtáhly do sběru.Začaly před deseti léty rákosky kopírovat Babettu jmenuje se to Betka.U mne je pořád motorka,moped Babetta versus Korádo,jiné mne osobně nezajímají.Babetta/Korádo pokud nemají SPZ tak nemusí na STK a má to i jiné výhody spotřeba atd.Když budu chtít opravdu někdy v budoucnu motorku tak si pořídím Choppra,ale rozhodně né skůtra nebo čtyřkolku made in Taiwan nebo jiná zasraná šikmovina