Nebyla v provozu od roku 1996,byla na stojánku ve vyhřáté garáži v rodiném baráku pod plachtou na gumu kvůli prachu,majitelka co ji koupila v roce 1995 sní jezdila akorád pro nákup ve vesnici a po jedné sezoně ji omrzela.V loni do garáže koupila velké auto tak mi jí prodala i s původní kartičkou.Když jsem vloni otebře z nosiče kastlík tak tam bylo ještě originální zabalené nářadí které nikdo nerozbaloval,na nosiči byl košík tak do kastlíku nikdo za pomálu dvacet let nelezl.Má najeto minimum snad je z prodejny ještě v záběhu a podle výfukového kolena od válce který neni vůbec ani náznakem opálené stmavlé.Sám jsem na to zvědav až naliju benzín a projedu jí jak táhne řadí atd.Ale moc jí honit nebudu max 40km víc raději né

Do benzínu jsem koupil novinku motorový bezdýmý olej kvůli tvoření karbonu,olej je určen pro dvoutaktní motory poměr klasický 1:33
Když jsem dříve měl na venku na zahradě celý rok motorky,přikryté jenom igelitem a jištěny maskovací sítí aby igelit neulétl.Tak jsem do válce po odšrobování svíčky stříknul Konkord olej a protočil několikrát klikou kvůli konzervaci.A na jaře po nalití benzínu jsem je normálně nastartoval a postupně na nich jezdil.