Tak mi vcera dorazila vidlice na korado. To ze je trochu uhnuta smerem k motoru mi majitel tak nejak zatajil, coz me teda trochu nasralo, ale vzhledem k tomu ze byla za 300 i s postovnym to preziju, neni to nic zas tak strasnyho.
Kazdopadne jedna cast vidle byla zatuhla, takze se mi to vcera podarilo rozebrat, rozdelal sem i druhou, bylo tam vsude bordelu jak prase, asi uz gufera netesnili a zatekla tam voda.
Kazdopadne mam nafoceny co vsechno v te vidlici je, takze semka casem nahodim fotky rozlozene vidlice a co vsechno v ni je.
S tim souvisi teda to ze pokud mate nekde nejaky tipy na prodejny v Brne, kde by mohli mit nejaky dily na korado, tak sup sem s nima, chybi mi tam jedna pruzinka (tu bych si mohl sehnat i jinde), ale pak takova podlozka a chci novy gumovy krytky. Gufera 28x38 si uz sezenu

Jeste jedna vec co bych tak videl, tak to vypada ze do tech vidlic by mel prijit opravdu olej a ne jen vazelina, protoze ve spodni casti byl sroubek opatrenej O krouzkem a v horni casti jsou 2 gufera, horsi uz je to s mnozstvim oleje, protoze to nedokazu odhadnout, nebo to nechat jen na vzduch a dat tam vazelinu. Az to budu montovat zpet tak vyzkousim ten olej a kdyby to bylo nahovno tak ho vypustim.
Jen me sere ze jeden kluzak (myslim tim ted to vnejsi pouzdro vidlice, ktery lita nahoru/dolu) je zevnitr trochu prorezly a proto byla ta vidlice zatuhla. Potreboval bych nejakej zpusob jakym se da trubka zevnitr obrousit az do hloubky 30cm, pokud mate nejaky napady tak budu vdecnej. Kdyby nekdo mel z nejakyho bouranyho nebo nefunkcniho korada ty spodky vidlice v dobrym stavu tak je beru hned.
Edit: koukam na korado shop a v nahradnich dilech maji nastesti vsechno co potrebuji, dokonce i cely ty spodni kluzaky, ale 800 za jeden se mi teda zatim davat nechce.