Takže jsem dneska s tím pár hodin bojoval, a nakonec se dílo zdařilo

Celkem jsem se zadrbal s pročištění karbecu a nekolikanásobné štelování hladiny benzínu

chvilku jsem měl chuť to rozmlátit kladivem, jelikoš to byl starý karbec a nějak mě to nechtělo poslouchat, buď to teklo moc a nebo pak skoro vůbec

Po asi 10. pokusu už hladina byla ok.
Pak přišlo na řadu uprava toho kolínka, nejdřív jsem se zadrbal s tím, že použiju to z pincka, ale po proměření a různém zkoušení a vymýšlení jsem zjistitl, že by to tam prostě nevyšlo, roztec sroubů je rozdílná a i kdybych to proprousil a protahnul díry, tak by to už nemělo na čem držet a ani bych tam asi nenamontoval matky. Takže použití z pincka na Babettu 207 není možné a ani by se tam ten karbec nevešel, bo při proměření by vycházel přímo do nadrže tam kde je lanko plynu. Takže tudy cesta nevede.
Po menší upravě a výrobě malého mezikusu jsem použil origo kolínko a karbec s fíka už vychází akorat.
Na sání jsem dal jednu silnějsi hadici do slabší, a pak stáhnul a napojil sání do rámu jako u origoše.
Pak přišel test nastartování a ze začátku se tomu moc nechtělo, vypadalo to bledě. Jen to zakusckalo a nějak to vynechávalo, tak mě napadlo že možná jak to teď nějakou dobu stálo neježděné, že kouknu na svíčku.
Hodil jsem druhou svíčku a najednou to už chytnulo, trošku jsem pošteloval volnoběhem a jel to projet. Po nastartování to bylo jako dýmovnice
Zdá se, že do otáček to jde ochotněji, a na rovince jsem to zkusil podržet ale jelo to jen 46Km/h, dříve dávala malinko přes 50. V různých otáčkách bylo znát že se to malinko přidusilo ale pak se to zase rozběhlo jako by mě někdo strčil
Po příjezdu jsem vytáhnul svíčku a byla celá totálně cerná od sazí. Takže bude to chtít jen pořešit ty trysky a zdá s eže to bude OK. Zatím je ot moc bohaté, což se ani nedivím jelikoš trysky jsou origo pro pincka.
Výhodou je to, že se k tomu dá teď krásně dostat, a výměna nebo čistění špinavých trysek je otázkou vteřín. Takže jak polaboruju s tryskama do uspěšného stavu, tak dám vědět

Ještě jsem to i vyfotil, ale malinko je to zašpiněné ty plechy od montáže, takže to přehlídněte

Foto karbecu zde:
http://www.ownimg.com/i/DSC0002.jpg