Mám problém se svou Babettou 210.(najeto necelý 3000)
Koupil jsem jí jako nepojízdnou.... Stála přibližně 10 let v opuštěném domě v garáži.
Celou jsem jí vyčistil, co bylo třeba vyměnil. (nový palivový filtr v nádrži i na přívodní palivové hadici, vyčištěný výfuk od karbonu, i koleno a hlava válce+válec+píst. Vyčištěný a seřízený karburátor. Na Pístu jsou nové kroužky)
Ale problémem je, že když je studená, tak krásně chytá a a ni není třeba moc šlapat a chytne parádně. Pro vyzkoušení jsem se na ní projel. Prvních 300-400 metrů jede bez problémů, pěkně akceleruje, táhne taky dobře a to i v kopci a řadí tak jak má... Ale problém nastane po zmíněné ujeté vzdálenosti. Motor náhle sníží otáčky a přestane táhnout přibližně na vteřinku, pak zase naskočí asi na 5 vteřin, pak se to stane znova, přestane táhnout a začnou postupně klesat otáčky až úplně zastaví a chcípne.... Po opětovném rozšlápnutí nenastartuje, ať se snažím jak se snažím... Musím nechat odstát 5-10 minut, dokud neschladne... Poté znova naskočí a jede znovu nějakou tu vzdálenost bez problému. A za chvíli se to celé opakuje znovu.
Zkoušel jsem i měnit "předstih". Také nepomohlo.
Nevím co s tím, je to pro mě oříšek.... Proto žádám o radu