Léto je nenávratně pryč,podzim se už s námi loučí a zima klepe na naše plechové miláčky.Jelikož nejsem fanda vysedávání u komplu a jsem osoba tvořivá tak jsem si přivezl na sklonku léta vrak 210sítky abych měl v zimě o zábavu postaráno.
Rozmýšlel jsem nad vlastní stavbou a nechtěl jsem dělat další 207mičku už z toho důvodu že Pavel by to nerozdejchal

210sítka to vyhrála i jednoduším jednotrubkovým rámem,takže bylo rozhodnuto a po splašení motoru B215(děkuji ZIZOvi) jsem otevřel hlavu a začal sypat nápady.První byl na vlastní nádrž(nebyla součástí vraku) a druhá na brzdy.Po zjištění situace na trhu brzdových segmentů a diskuzi s Fajn-Tomem jsem se rozhodl pro vlastní výrobu kotouče a objednal hydr.jednopístek z pitbiku Stomp http://stompracing.eu/nahradni-dily-pit ... yp-02.html
s touto úpravou bohužel vyvstal problém s naroubováním na orig.vidlici takže jsem se rozhodl pro vlastní konstrukci vidlice.
Rám musí projít samozřejmě celkovým vyztužením plus pár vychytávek

Dnes jsem zahájil topnou sezonu vyčištěním komína v garáži protože to bude dlouhá štreka ale jsem pevně odhodlán,třímajíc svářečku a flexu nezaleknu se ničeho a bojovati budu dokud nebude unLIMITKA hotová