Tak jsem si před několika měsící s nadšením pořídil první babettu. Nakonec se mi poštěstilo a zakoupil jsem v podstatě zánovní babettu z roku 1999! Tedy jednu z posledních co se vyráběly. Najeto 1300km a cena 6000 kč. Řekl jsem si, že teoreticky na ní vlastně nemůže být nic špatného a tak jsem se rozhodl, že trasu od prodejce až domů, která je cca 170km dojedu na zakoupeném stroji. Cesta byla naprosto skvělá, stroj bez problémů fungoval, akorát při průjezdu Ralskem mi upadla šlapka, tu jsem ale našel a našrouboval zpět. Za jízdu jsem měl čas pokochat se krásnou cestou skrze zapomenuté vesničky a cesty na kterých jsem jel poprvé v životě. Občas jsem krapet bloudil a tak se cesta protáhla až na skoro na 7 hodin, ale rozdně to stálo zato!
Navíc nadšení nepřestávalo od října jsem na babettě nalítal přes 800 km, což ovšem skončilo tuto neděli. Když jsem ráno pouštěl kočku dovnitř, všiml jsem si, že dveře od kůlny jsou otevřené.... babetta nikde...
Takže alespoň sem hodím fotky pro zajímavost případně kdyby někdo chtěl mám na ukázku orig. techničáky, návod a dokonce i klíček k řídítkům, nyní k hovnu. Pamatuji si jak tu někdo psal, že mu taky ukradly babettu z garáže a vše ostatní nechali být. Stejně tak u mne vedle babetty bylo horské kolo, které má víc jak dvojnásobnou cenu... netknuté.
PS: Kdybyste někdo náhodou narazil na nějakou, podezřelou tak výrobní číslo té mojí je 485370 a místo ukradení Unhošť.