S rozetkou 14z to jede cca o 5km/hod rychleji , což mě velmi vyhovuje.V našich kopcích nemá problém , tak jak jsem to sní dříve vyjel , tak mě to i ted vyveze. Řazení druhého stupně se zlepšilo , musí se sice motor na 1 hodně vytočit , ale padá tam už rychlejc. Trochu jsem na ni zase něco udělal a najezdil.Opravil jsem držák předního blatníku , byl tam původní ze slabší kulatiny a nešel pořádně dotáhnout.Při té přiležitosti jsem rozebral vidle a namazal kluzáky( byly docela zatuhlé).
Dále jsem dodal zástěrku i na přední blatník. Zdálo se mi že to nak méně svítí než má druhá babča 207 , tak jsem koukal na žárovky , a v zadní lampě jsem objevil 2 žárovky a obě paralelně zapojeny. Tak jsem jednu odpojil a je to podstatně lepší. Někdo ji tam asi přidal schválně ( byl i natuplovanej konektor , jestli praskaly žárovky

, nevim).Dal jsem na nádrž nálepky , jelikož není původní , minulí majitel ji kupoval asi před rokem novou i s kohoutkem, původní mu vyrezla jak s tím nejezdil.
Přidám pár foto , a foto stavu kilometrů na tachu , už jsem sní nalítal asi 85km.