No, to se pořád dá ještě pochopit, že se zmýlil, protože to je barevně podobné a obě jsou to slitiny z mědi. Navíc to není zas tak drahé, abys to neoželel, ale naštve.
Jednoho kumpána, co mi visí už 8 měsíců věci za cca 4tis, jsem vyřídil už dnes a to tak, že jsem mu napsal sms, že pokud se mi okamžitě neozve, tak mu udělám na jeho firmu na netu negativní reklamu. Po té smsce mi do 10 minut volal a najednou jsme se byli schopni domluvit na předání věcí bez problému, dokonce mi dal na sebe i druhé tajné číslo, které zaručeně vezme, pokud nebude dostupný na primárním

A dalšího nepoctivce budu řešit v pátek. Přišla mi kolem 9.5 dobírka (na základě inzerátu na bazoši) s vícero díly a v ní chyběla klikovka. To už je cenově jinde než pouzdra do převodovky. Tak volám týpkovi, že mi ji tam zapomněl přibalit a ten, že se omlouvá, že mi to pošle. Týden nic, druhý týden volám a už jsem měl problémy se mu dovolat, protože mi to típal. Nakonec jsem se mu asi napotřicáte dovolal a týpek, že mi to prý posílal před týdnem, tak říkám, ať mi sdělí podací číslo a on, že ho ztratil. Tak říkám, že mi nic nedošlo a že česká pošta mi dosud vždy vše doručila do 3.prac. dnů a že mě už nebaví pořád volat a domáhat se své klikovky, za kterou jsem si zaplatil. Že mu pošlu číslo účtu a do pátku tam chci mít peníze, které bych mu vrátil, pokud klikovka náhodou dorazí a že věřím, že mu nestojí za to, abych byl nucen mu udělat ostudu před jeho přáteli a rodinou. Načež on, že si nenechá vyhrožovat a už mě pak ignoroval. Tak jsem mu poslal smskou ještě číslo účtu a čekám do toho pátku. Když nic nedojde, tak začne velká pomsta. Trochu se vyznám v sítích a internetu, takže nebylo pro mě problém si dohledat kontakty na jeho rodinu, přátele, práci a tak mu hodlám udělat před nimi ostudu. Včetně všech inzerentních serverů, kde nabízí díly a ostatních stránek, kde je zaregistrován. Ten internet je mocná věc, fakt supr vynález

Se mnou nikdo vyjebávat nebude, jinak se zlou se potáže.