sorry z OT:
starec: ono sipoxx je este asi vo vodach "ceskoslovenskeho fichtloveho internetu" neskuseny a nedoslo mu, ze nas predsa nemoze byt tak vela, aby sme sa na jedinych dvoch fungujucich forach navzajom nestretavali

. To ale nevadi, nabuduce bude vediet, ze aj tak je to stale len tych istych 25 stalych prispievajucich

...
k teme: urcite je to prilisnou bohatostou zmesi a mozno aj prilis "studenou" svieckou. Sipoxxx, pozri vyfuk. Pokial mas koniec rovnakym sposobom umazany ako tu sviecku, je to urcite tou bohatostou zmesi. Posteluj nastavenie karburatora a mozno usetris palivo a ziskas vykon

.
este k tomu riedeniu: Je mozne, ze kvalitny olej staci 1:50 (predsa len navod je dimenzovany na stary-"dobry" M2T), ale ja osobne tieto rady nikdy neberiem ako smerodajne. Ja pouzivam najvyssiu radu od Shell a riedim cca 1:33, radsej viac ako menej, a to hlavne kvoli kopcom, ktore vela jazdim. Ale babetta sa neda zadriet za chvilku, tak si myslim, ze testovanim sa da najist optimalne mazanie. Ja som vsak spokojnejsi, ked to klze aj s poistkou a tych par dcl oleja alebo viac "cmudu" ma nezabije

. Tolko moj pohlad na vec...