Čaute Koradaci.
Stal som sa majiteľom koráda, takže je nás o jedného viacej. Korádo som kúpil myslím si vo veľmy slušnom stave. Je to rok výroby 2008 a keď som ho kúpil mal nabehaných necelých 2000 km. Pri kúpe mi bolo povedané, že je tam hlava a valec polini 65. Nejako som to dopodrobna neskúmal nakoľko na prvý pohľad hlava bola dosť mohutná, šlapalo to celkom slušne tachometrových 65-70. Spravil som bežnú údržbu, nové plášte, vyčistil výfuk, karburátor, zošteloval, vymenil všetky žiarovky, vymenil ložiska v kolesách, vyčistil brzdy. Ale stále som mal také tušenie, že mi tam niečo nereže na tom chode motora. Začal som študovať vaše fórum, rady ohľadne výmeny toho hada na výfuku atď,... Zobral som to zhurta a cez puchshop.de som si objednal ten kit 70ccm(výfuk, karburátor, hlava, piest,...)+ iridiovú sviečku . Dal som ešte originalny držiak na kufor ,pretože pôvodne to bolo uchytene len na jednom šrobiku a takom nejakom drievku.
(
http://www.puchshop.de/catalog/psr-70cc ... -2357.html).
Nakoľko mam dve malé deti a nie moc času na takýto relax tak som to zveril kamarátovi automechanikovi nech sa stým pohrá. Kamoš mi volal nech sa prídem kuknúť na tu moju 65 a guvno. Čiže po rozobratí klasický štandard 50ccm a tušenie bolo potrvrdené. Momentálne tam mám ten 70 tkový kit a môžem povedať že mi to „ustrelilo prdel „.Zvuk to ma nádherný celkom slušný ťah a rýchlosť neviem koľko to ide pretože origoš tachometer som prekrútil za 80 a stále to malo chuť isť ďalej ale to si myslím že už je o hubu.
Potreboval by som radu s nejakou fotkou ako ste primontovali ten cyklo tachometer na koleso a aký typ je najlepší. Dik Andrej

- povodny stav
- 1.JPG (247.6 KiB) Zobrazeno 15664 krát

- 2.JPG (213.25 KiB) Zobrazeno 15664 krát

- 3.JPG (248.09 KiB) Zobrazeno 15664 krát