Droopi píše:Nevím jak dlouho Ti půjde manipulovat s klikou než se ohřeje, ale tipoval bych to na vteřiny, a pokud budeš mít nová ložiska a neoběhanou klikovku, asi se Ti to stejně nepovede najednou a budeš to taky stahovat.
Cim stahujete - zavitovymi tycemi? Kolika? Dve do osy jsou predpokladam malo ...
Ta klikovka se s tou moji axialni mezerou/vuli (viz muj dotaz) popasuje jak? Mam to nejak resit? U stahovani predpokladam neni ani sance ji tam nejak vymerit.
Dodatecne jsem nasel docela pekny navod
http://technikservis.rajce.idnes.cz/Bab ... castecny./ kde je videt i natahovani kliky s pripravkem, ktery bych si byl byval udelal, ted' uz na to nemam chut'. Treba se to bude nekomu hodit ...
Update: GO motoru se zda se zdarila, zatim zkouseno jen na stojanu bez zateze, zitra to vyzkousim projet. Loziska jsem zmrazil, kartery zahral, krasne tam zapadla. Zmrazena klika mi zapadla do jednoho loziska, protilehle se kouslo, takze jsem potom stahoval pres srouby. Bohuzel tesneni z motokramku se mi pres veskerou snahu zkroutilo (je vetsi nez ma byt, i kdyz materialove je moc pekne), takze jsem musel zase rozpulit a zavadu opravit

. No a nakonec jsem pohnojil instalaci jednoho gufera (velke treni), chybami se clovek uci.
Do budoucna si urcite vyrobim natahovak jako je na vyse odkazovanych fotkach, protoze takhle se klika i kartery zbytecne nici ....