po nákupu mojí babetty jsem postupně začal měnit díly, které vzhledem k věku a douhodobé činnosti a nečinnosti začali odcházet. Jako první jsem musel vyměnit válec, který byl vydřený tak, že jsem stál pod každým kopcem. Dále jsem musel vyměnit svíčku, indukčku ( byl prodřený obal od krytu) a zapalovací pól, protože z kopce a při vyšších otáčkách vynechávala. Den na to prasklo plynové lanko a po jeho výměně byla směs neuvěřitelně bohatá - musel jsem posunout jehlu na první žářez, aby se dala směs vúbec seřídit - až po tomto kroku byla svíčka opět cihlová, jinak do té doby černé jak noc. Karburátor jsem vyčistil od usazenin a vyčetl kombinaci trysek 15 + 63. Kryt sání byl popraskaný a protože se již nedá sehnat, tak jsem ho odmastil a poslepoval popřípadě vytěsnil černým silikonem aby nesála falešný a nefiltrovaný vzduch. filtr vzduchu jsem vypral a naolejoval dle standardu. Výfuk jsem vypálil a odkarbonoval. Chvíli po tom to bylo OK ale za několik málo metrů byl ten zvuk zpět. Také pozoruji že výfuk je docela mastný a u příruby "bublá" - přikládám to k poměru ředění benzínu 1:33, kouří však krásně modře

Zvuk je jako by chytalo palivo až ve výfuku - nevím jak to jinak popsat.
Dokud je babča studená, není to tak hrozné, ale jakmiĺe se ohřeje je to docela síla. Jakmile se však dostanu do otáček je to relativně tiché.
Nicméně přez všechny tyhle nedostatky táhne jako divá. Nevíte někdo čím by to mohlo být?