Po elektrice jsem zatím moc nekoukal, jen zběžně. Vybavuju si, že jedna cívka byla černě ovinutá, ale jak to je zapojený jsem nezkoumal.Vše funguje, tak do toho zatím nebudu šťourat.
Dneska jsem rozebral a důkladně vyčistil karburátor. Žádný výrazný nečistoty jsem tam nenašel, ale po sestavení jsem to byl projet a řekl bych, že to je trochu lepší.

Ještě musím vyčistit filtr sání a poštelovat pak tu trysku na bohatost směsi. Taky jsem zkrátil ten chránič řetězu, abych nejezdil bez toho, a vyrazil jsem do terénu.
Nevyjel jsem všechno, co bych chtěl, ale nebylo to špatný.

Mám už objednaný to 11z kolečko, a kdyby to nestačilo, tak pak ještě objednám tu 57z rozetu.
Taky budu muset omrknout v jakým stavu jsou spojky a jaký typ tam vlastně mám. Přijde mi, že Babeta se rozjíždí a zabírá dobře, pak jakoby trochu prokluzuje, a když se chytne druhá rychlost, tak už jede v pohodě.Taky do kopečka, když jsem se to snažil udržet v nižších točkách, aby to jelo na jedničku, tak mi přišlo, že prokluzuje. Co to může dělat? Sjetý obložení na spojce?
Na rovince se pěkně rozjede a jede s těmi origo převody 45km/h v pohodě, ani jsem to nerval na plnej plyn.