koukám že se to tu rozjelo co jsem tu nebyl

vidíte pane vždy si říkám že někdy zkusím tu coca cola na zarezlý věci průser je ten že není nikdy po ruce a koupit ji protože ji nepiji za 25kč v kauflandě mě přijde uhozený když mohu sáhnout po wd čku který taky nepiju

nevím nevím zdali mazat ložisko u kol wd sprejem mě se osvědčila vazelína na ložiska žlutá na vysoké teploty a otáčky sice kyblíček jak od másla stojí 1000kč ale zas na to kolik toho člověk využije to ujde. jinak Ridchey máš recht již je na bazoši

rozložený má větší hodnotu jak složený,kdyby byl válec ok tak jsem udělal generálku ale kupovat válec případně dělat výbrus+píst+ložiska to se nevyplatí,každopadně jak jsem jej rozdělal tak mohu směle každému doporučit půlit svůj zdravý motor u 207,co rok když na tom jezdí furt,člověk se pak diví že mu teče olej ze skříně i když má nové těsnění atd,v jednom karteru pod ozubenými koly jsou 2 šrouby které se vlivem vibrací uvolnují až dojde ke styku s ozubeným kolem což má za následek podivné zvuky v motoru čili klepání,škrttání kov o kov a špónky v převodovým oleji v horších případech vylomení ozubení a kousnutí motoru (převodovky) kdo již dělal motor tak jistě ví o kterých šroubkách mluvím. hoši tak dajte bacha na ně

já u mé 207 pokud mi doma vydrží nebo ji prodám tak bych taky nejraděj kouknul jak ty 2 šroubky popolezli věřím že motor nikdo nepůlil tak z 10 let ale furt jezdí na 100% tak se mi do toho nechce,znám také pravidlo že KDYŽ SE ZAČNĚ ŠTOURAT DO HOV.A TAK ZAČNE SMRDĚT.