ronin10 píše:jinak použij příště na stahování imbus šroub je pevnostní ne jako ty bláta s šestihranem
Díky za radu
A utahoval jsem to celkem na fest aby mi ten magnet vypadl takže nevím jestli to půjde vyklepnout
ronin10 píše:jinak použij příště na stahování imbus šroub je pevnostní ne jako ty bláta s šestihranem
ronin10 píše:nastříkám wdčko nechám působit pak nahřeju náboje z venku horkovzduškou a ložiska vypadnou sami rez nerez,stejně postupuju při montáži,nahřeju pustím ložisko do náboje nechám schládnout a super,pak jsou tací co to klepou za studena a za studena to montují a těm bych nakopal prd.l ,to pak člověk koupí kolo či celou babku z netu a kolo mu háže do stran protože ložiska vyběhávají ze zkur..ých nábojů. a můžete mít ložiska uvnitř třeba za 10 tisíca náboj za 1000-1500 kde má Pavel pravdu v tom že druhovýroba je naprt mi nestojí za to.
Azor píše:Číslo se na rám vyráželo jen pro některé exportní varianty, bývalo vyraženo na "krku", tj tam kde je vsazena přední vidlice. Vždycky říkejme "zpravidla", ale osobně jsem se na stroji pro tuzemsko s číslem vyraženým na rámu nesetkal. Opět zpravidla, bylo vždy stejné číslo rámu a motoru, pokud se tedy nejednalo o fabrický repas, kdy např po reklamaci byl do rámu dán jiný motor (a štítek byl vyměněn, často překvapivě tak, že to vypadalo dost amatérsky) a toto bylo opět prodáno jako nový stroj (takové případy znám). To se týká také strojů vrácených z nějakých důvodů ze zemí kam to bylo vyvezeno - sám mám takovou, původně vývozní a potom vrácenou 207mu s číslem na rámu, kterému neodpovídá ten zdánlivě amatérsky měněný štítek (osobně jsem ji kupoval v mototechně původně pro otce a to v době, kdy už se 207 nevyráběly). Pokud tedy budeš dávat nový štítek, řiď se tím, co máš udáno v "papírech", nechci tím nikoho navádět k neoprávněné legalizaci nejasně získaných babet, ale věřím, že nejsme komunita "šmejdů".
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 návštevníků