Takže po menší odmlce nějaký ten upgrade , v pondělí jsem se stavil v místní mototechně ( bohužel momentálně jediná v BV s dílama na babettu) s tím štítkem na 207ku že jestli by to nešlo vyměnit za ten 210kový a prý že tohle jim posílají dodavatelé na 210nu tak nevím, asi sám neví co prodává

, na netu sem našel ten správný origo s „vin" kolonkou ale zatím se mi nechce utrácet za další štítek když mám tento a tak sem to orazil podle azora

přece jen je před výplatou a nějaký ten měsíc to klidně počká ,bo je i před dovolenou a tak

, pro sichr u sebe budu vozit i ten původní kdyby nějaký orgán prudil.

takže aktuálně je na moto nové obutí Mitas M04, trošku sem opucoval kola (vapka + 800 - 1200 šmirgl) ještě chystám finálku se silichromem.
Motor je už na rámu se zapojenou elektřinou do cívky , světlama a ostatní elektřinou se budu zabývat později.
plechařina (rozuměj blatníky a nádrž

. ) je před posledním nástřikem a lakem.
Jsou natažené nové bowdeny, brzdy ještě čeká zapojení , plyn už je poštelovaný.
Tento týden sem si hrál se slícováním blatníků a sedla, vzhledem k tomu že sedlo je posazeno do té nejnižší možné polohy, bylo potřeba udělat hodně úprav, usazení samotného sedla je v tomto případě přímo závislé na uchycení zadního blatníku, protože nechci vrtat do nosné části na které jsou uchycené tlumiče, vymyslel sem přichycení pomocí dlouhých šroubů které spojují skrz krk sedla jakousi příchytku (zkráceného) blatníku a vzpěru která to drží a je umístěná v krku pro sedlo, proto jsou i úpravy sedla nutností, nicméně sedlo bylo od začátku hodně poničené takže mě ani nemrzí že ho tak pitvám

.
Na předním blatníku proběhlo prodloužení přední vzpěry kvůli celkovému zvednutí blatníku nad pneu, což si vyžaduje vzhledem ke zkrácení samotného blatníku i úpravu zadní vzpěry což se mi dnes podařilo částečně realizovat.
Zítra se pokusím něco s mým 12 let starým finepixem něco nafotit a hodit to sem pro lepší představu

snažím se učit od těch co opravdu umí a ne od těch co si jen myslí že to umí.