Tuším že v červnu jsem z důvodu bezradnosti založil toto vlákno. Nakonec jsem svépomocí amatérsky půlil motor. Použil délkou odpovídající šroub + matku. Motor drží pohromadě a nejpevněji u sebe jen v místě rotoru. U něj jsou i místa kde se lze relativně dobře "vzpepřít". Měl jsem podloženo i hadrem. Ty matky jsem měl veliké - hodně dlouhé. Tuším že jsou to plotové. Délka matky cca 3-5cm. Nevím přesně. Šlo to překvapivě dobře. Možná že do 10minut bylo rozpůleno. Určitě ale záleží kus od kusu. Jak je "zapečeno" dohromady a drží v "čepíkách", které zapadají do sebe. Rozpínal souběžně z obou stran. Proti sobě. Jedna otáčka matkou na jedné straně a pak zase na druhé.
Volnoběžku jsem měl opravdu vysypanou. Válečky úplně mimo ní. Od té doby najeto mnoho km a nová volnoběžka O.K. Nyní se mi ale nezdá asi klikovka. Na volnoběh na stojánku, klepe drnčí, zvoní. Nic hrozného, ale ten zvuk není to pravé. Při jízdě v pořádku, nebo tím, že v otáčkách a už větším rámusu není slyšet. Nemá někdo podezření - zkušenost? Zatím jezdím a neřeším. Půlit se mi znovu nechce. Půlení už tedy umím, ale s celkovým odstrojením je to práce skoro na celý den. Abych třeba nezjistil vůbec nic...