Azor píše:Pokud máš přístup k soustruhu, tak si vytočíš nový šroub M5/m8 - ta miska s ozuby má na sobě matku M8, tak se pak rotor magneta přitáhne tou miskou. Já už přístup k soustruhu nemám, proto jsem použil pouze dlouhý M5 a pro přenos síly jsem na misku přivařil dva krátké šteftíky pro které jsem do rotoru vyvrtal nehluboké díry (svrtáno samozřejmě najednou), funguje to též spolehlivě. Do karteru se vyvrtají pouze díry (na závit je tam málo materiálu) a z druhé strany se dají matky, stačí M6 (je to chycené za ten "límec" u magneta). Je to poměrně jednoduchá práce, akorát se musí pečlivě odměřit vzdálenost té části s lankem od misky s ozuby a podle toho vytvořit distanční sloupky nebo výšku nového krytu, příp. obrousit (snížit výšku) té misky s ozuby. To proto, aby to v neaktivním stavu o sebe nezachytávalo, ale při zatáhnutí to do sebe dostatečně zapadlo. Není to ale žádná věda, až budeš mít ten bazmek v ruce, snadno pochopíš o co jde.

Ahoj, tak mám to startovátko z aliexpressu doma. Teď mám dilema s tím krytem. Raději bych udělal plechový kryt, tak jak to máš ty.
Vrchní plech už mám obroušený dle tvaru plastového krytu a řeším tu obvodovou bočnici. Jde mi o to, jak vysoký, respektive široký plech to má být, abych trefil tu správnou vzdálenost mezi miskou upevněnou na rotoru a tím startovátkem. Abych to nemusel vymýšlet, když už to máš odměřené a mám stejný typ startovadla jako ty. Mohl bys mi dát rozměr? A ještě kdybys mi nafotil detail toho uchycení krytu v karteru. Kde přesně uchycení udělat. A detail toho svařenýho plechovýho krytu. Z těch fotek tady na fóru to moc nevidím.
A poslední věc. Na některých obrázcích je vidět vršek rotoru do hladka. Třeba tady
download/file.php?id=3095Nevím, zda je to nějaká úprava anebo jiný druh rotoru. Ty máš ty výstupky zachovány jako já. Určitě to má vliv na celkovou výšku krytu, kvůli správné vzdálenosti misky a startovátka. Jak jsi to vycentroval na střed klikové hřídele? Pokud se půlí motor, dá se prostrčit trn se špicí přes kliková ložiska (místo klikovky) a hrotem ťuknout důlek do uchyceného krytu a střed je přesný. Když se motor nepůlí, tak zatím nad tím vycentrováním tápu.