Nejsem na síti denně, tak jsem to přečetl až teď. Chápu, že bys bral přesné rozměry, ale bojím se, že každá babča je trochu jiná. Navíc ji mám schovanou ve studené stodole a teď fakt nemám náladu na rozebírání kvůli měření a focení. Ono to odměřit není zase takový problém (orientačně z venku to večer přeměřím a dám vědět). S centrováním si nedělej starosti, na milimetru tady nezáleží (když to bude mírně mimo střed, bude se to i méně opotřebovávat) a protože ve vrchu krytu stejně musíš udělat velkou díru, aby tím ta miska s ozuby prošla, dá se centrické uchycení plus mínus ten mm odměřit také snadno. A co se týká rotorů, už jsem viděl obě provedení, takže se to asi dělalo různě. Já mám teda u všech 4 Babett to s výstupky, ale kolega má hladké a nevypadá to jako dodatečně osoustružené. No a díru v karteru vyvrtej nejdřív nahoře, tak aby bylo místo pro matičku M6 vedle kabelového svazku vycházejícího od magneta (já jsem to z nezkušenosti udělal moc blízko a tak tak, že jsem to pak vedle té bužírky narval) a ta druhá díra bude logicky o 180 stupňů na druhé straně - nehledej v tom žádnou vědu.

To startovátko si pak přirozeně přišroubuješ tak, aby ti směr tahání za šňůru vyhovoval.