pokud neztratis pruzinky,tak je lze znovu pouzit. jinak se obcas na ne da narazit i v eshopech. valecky se daji sehnat treba na fichtlkramku.cz
a mely by byt o cca 0,1 mm na prumeru vetsi. mozna by tam meli i komplet sadu.
Azor píše:Možná jsem měl jen smůlu, ale mě se válečky z motokrámků vůbec neosvědčily - už nevím odkud to bylo (prodáváno jako sada 3 ks a mělo to taková černá čela). Byl to hnusnej měkkej sajrat a bylo to drahé jak sviňa. Osobně fakt doporučuju ložiskové válečky 8 x 12 ze specializované ložiskové prpdejny nebo e-shopu, stojí to od 3 do 8 Kč za kus a kvalita je s těmi drahými "speciálními pro babettu" nesrovnatelná. Origo pérka se mi taky moc nelíbí, jsou taková tvrdá, málo pruží, ovšem nikomu svůj názor nevnucuju, každý ať volí po důkladné úvaze podle svého (mě se ty z propisky osvědčily i když mají menší přítlak, ale nekamenujte mě, kdyby u vašeho stroje selhaly, ostatně já používám řidší ATF olej při kterém to maká luxusně, takže nevím jestli to u PP80 nebude dělat neplechu).
miroslavnovak05 píše:... nerobi ten redsi olej neplechu ? Myslim ci nepreteka do spojky. Odrazi sa pouzivanie redsieho oleja na zivotnosti volnobezky ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků