Po dalších cca 10 km z ničehož nic šly za jízdy otáčky dolů a motor zhasl. Žádná viditelná závada, žádná nehoda ani mechanické poškození zvnějšku, benzín puštěný. Kontrola svíčky (cihlová, byť na okrajích trochu zaprasená), fajfka dobrý. Složil jsem to zase dohromady a zkusil to nakopnout a zjistil jsem, že to nejde --- pedál se protočil tak čtvrt otáčky a pak se zasekl (to bylo vidět na zadním kole, že pedál už stál, zatímco zadní kolo pokračovalo v pohybu -- nahoře se prohnul řetěz a pak se to všechno zase uvedlo do rovnováhy). Samozřejmě jsem za to vzal víc, a asi se dá čekat, že pak už to po nějakém tom zarachtání prošlápnout šlo

Ještě jednou jsem ji celou obešel a zkontroloval, co jsem se svými mizivými zkušenostmi v polních podmínách zkontrolovat mohl a protože se rachtání ozývalo z pravé strany stroje, kouknul jsem i na odpojovač motoru. Tam někde se patrně něco stalo, protože jsem měl odpojovač v podstatě nepohyblivý (šlo s ním manipulovat pouze v kombinačkách, jinak jsem na pohyb s odpojovačem neměl sílu), trvale zapnutý na motor, no najednou s ním jde volně pohybovat bez vynaložení nějaké nepřiměřené síly.
Takže jsem nakonec domů nedojel, zmermomocnil jsem poblíž bydlícího kamaráda, který mi Babču na noc uložil do garáže a druhý den jsem si ji holt odvezl autem.
A protože jsem při prohledávání zdejšího fóra nenašel problém, jehož projevem je odpojovač uvolněný, ba právě naopak; protože charakter závady neodpovídá ničemu, co jsem při prohledávání nalezl, ani ničemu na http://www.mylms.cz/babetta-210, a v neposlední řadě taky proto, že se dovnitř Babči zrovna z důvodu své osobní nepřítomnosti nemůžu v příštích pár týdnech podívat, žádám vás zde o radu, co se asi tak mohlo kde pos..t a o které díly si mám na Motomax asi napsat

Díky!