Pokud nemáš speciální olejivzdornou gumu, tak to tam radši ani necpi - rozpadne se to, vpodstatě se to skoro až rozpustí a zasere to celý karbec. Pokud nevíš jaká ta guma je, udělej jednoduchý pokus - dej kousek té gumy do skleničky s benzínem a pokud po pár dnech bude stále stejná je to OK, ale pokud začne být taková slizká, tak se na tyhle účely rozhodně nehodí. Šlo by to udělat z tenkého jemnozrnného korku příslušné tloušťky, ale ten se v malém množství taky těžko shání. Osobně si myslím, že papírové těsnění buď ze spec. papíru na těsnění nebo nějaké kvalitnější čtvrtky by mělo stačit.
Jinak jsem se taky stal majitelem DellOrta, koupil jsem to jako součást jednoho starého německého mopedu. Ten karbec je z r.1977 a je úplně stejný jako ty dnešní, včetně všech plastových částí. Je fakt, že je krásně jednoduchý, ale je to typický Low End, poté co jsem ho vyzkoušel si troufnu tvrdit, že ty dnešní levné čínské za pár korun jsou minimálně stejně kvalitní, ne-li lepší, ale exaktní měření jsem samozřejmě nedělal.