Jasně návody jsou, ale já to prostě nějak nemůžu dát. Babča mě totiž nechce startovat už jsem vyzkoušel snad všechno. Zkoušel jsem vyměnit zapalování, zapalovací svíčku - svíčka háže jiskru. Minulý týden mě aj chytla na volnoběh, ale při přidání chcípala. Karbec přetékal tak jsem ho demontoval že seřídím hladinu. zjistil jsem, že drhne jehlový ventil - vyměnil jsem ho totiž za nový, který stojí zaprd. Vrátil jsem tam tedy původní, který chodí dobře. Nastavil jsem plováky aby byly zároveň s vrchem emulzní trubice, ale pořád nic. Plovák originál, trysky jsem vyměnil a nic. Mám i nový plovák, ale zdá se mě, že je větší a když ho tam dám, tak drhne o stěny.
Dokáže někdo říct, kolik mm od dělící roviny má být správně hladina? Vyčetl jsem, že se používal plexisklový přípravek, který se namontuje na spodní vypouštěcí šroub. Napadlo mě, že bych tam namontoval hadičku a podle toho to seřidit.
Když testuju karbec ve sklenici, tak mám trochu dojem, že ten plovák zavírá hrozně pozdě, až je celý zatopený. Karbec pak teče otvorem vepředu (pod sacím otvorem).
Už mě z toho fakt hrabe, ani nepočítám kolikrát sem měl karbec dole a rozdělaný