chtěl bych se zeptat kolik Km na jezdite do generalni opravy. Když jsem dělal prvni generalku mněl jsem nalitano sotva 8 tisic. A ted mam 13 tisic po GO a už to zase malo taha do kopcu a celkově to už nejezdi pěkně
 . A to podotikam že jsem Babettu poctivě zajel, mažu správným pomněrem a celkově se oni velice staram.
  . A to podotikam že jsem Babettu poctivě zajel, mažu správným pomněrem a celkově se oni velice staram.Tak proto bych jse chtěl zeptat kolik ten motor u Babetty vydrži Km.
Taky jsem přemýšlel jestli k tomu že se motor brzo opotřebuje není tím že moje Babetta je typ 215. Protože do kopců se to sotva vali a porovině to zas řve ve vysokejch otáčkách a sotva to jede 40 km/h. A tím se to víc níčí samozdřejmně.

Slovaci pry  po revoluci meli stroje na vyrobu v tak desnym stavu ze nedokazali delat presne a to 210ka potrebovala,tak presli na variantu ktera tolik presnost nevyzadovala(215)-sapon tak jsem to nekde na netu cetl
 Slovaci pry  po revoluci meli stroje na vyrobu v tak desnym stavu ze nedokazali delat presne a to 210ka potrebovala,tak presli na variantu ktera tolik presnost nevyzadovala(215)-sapon tak jsem to nekde na netu cetl