od avar » stř srp 19, 2009 18:20:47
coze o to? efektne spravene to je, ale uz nikdy to nebude ona ako bola zakonzervovana v povodnom laku a povodnom prevedeni. aj ja mam jednu B207 s metalizou, ale take svinstvo uz nikdy viac ziadnej babette nespravim. ak pojde o torzo, ktore ma cenu iba ak nanovo stavat, tak v krajnom pripade.... mozno..., ale inak u 207ky .... nechcem byt tvrdy, ale jedine co ma napada.... barbarstvo. tym myslim aj seba s tou metalizou. zas sa podarilo z nadherne zachovaleho originalneho kusu spravit jednu tuctovu vyčačkanu babettu. je mi smutno...
ci sa na mna niekto bude, alebo nebude hnevat, cierna sadne pohrebakom, ci vyblyskanym majestatnym limuzinam. dokonca aj na zaoblenejsich tvaroch B210 sa s nou dokazem zmierit, ale k hranam nadrze B207-ky sa podla mna hodi asi podobne, ako zvonec na krk strazneho psa...
kedysi este za cias sociku som videl v rumunsku kolonu vladnych vozidiel. boli to same dacie v ciernej farbe a chrome. ked vidim na cierno prestriekanu babettu vzdy si na to spomeniem. aj tie dacie sa tvarili ako nieco, cim nikdy neboli ani nebudu...
Naposledy upravil
avar dne čtv srp 20, 2009 1:11:53, celkově upraveno 2