franta píše:nevím,kdo je pan Hlavatý,ale na legalizaci se vykašli.Já jsem koupil Babetu 207,sepsali jsme rukou kupní smlouvu,na tu jsem sjednal povinné ručení na číslo kostry(VIN),a víc jsem neřešil.
Nedávej si SPZ!
llap píše:franta píše:nevím,kdo je pan Hlavatý,ale na legalizaci se vykašli.Já jsem koupil Babetu 207,sepsali jsme rukou kupní smlouvu,na tu jsem sjednal povinné ručení na číslo kostry(VIN),a víc jsem neřešil.
Nedávej si SPZ!
Koukám další pan CHYTREJ! Pokud nemáš origo techničák tak je samozžejmě lepší si od pana Hlavatého objednat duplikát. Je to pro všechny případy. Nestojí to moc, něco kolem 300 kč. Jistota je jistota... Co je tvoje to ti nikdo nevezme...
Luk
franta píše:llap píše:franta píše:nevím,kdo je pan Hlavatý,ale na legalizaci se vykašli.Já jsem koupil Babetu 207,sepsali jsme rukou kupní smlouvu,na tu jsem sjednal povinné ručení na číslo kostry(VIN),a víc jsem neřešil.
Nedávej si SPZ!
Koukám další pan CHYTREJ! Pokud nemáš origo techničák tak je samozžejmě lepší si od pana Hlavatého objednat duplikát. Je to pro všechny případy. Nestojí to moc, něco kolem 300 kč. Jistota je jistota... Co je tvoje to ti nikdo nevezme...
Luk
Záleží na tom...Na Babetě jsem jezdil 2 roky do Přerova,a ještě nikdy se mi nestalo,že by mě stavěli.U těchto strojů se ani nepředpokládá,že by někdo měl doklad původu,tam jde jen o pojistku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků