Jenda píše:Někdy pomůžou broky /pakli jsou v bandě benálový páry, je to bezpečnější broky nejiskří/, nebo větší matičky /M10/. Pak ale trochu trochu nafty /benzín by při zajiskření mohl udělat to, co bychom nechtěli vidět a slyšet/, nasypat to tam a třepat. Hrozná a votravná práce, pomůže to sice, ale vnitřek bandy se vobrousí a má to snahu zase reznout. Ideální by bylo vobrousit tedy těma matičkama /brokama/ a sehnat konzervační lak na nádrže, ale jakej a kde? Co je ale vyždy spolehlivý, nechávat bandu plnou, při zimování povinně. I to pomáhá. Každopádně palivovej filtr není nikdy na škodu, ten se vždy propláchnout dá, pokud se totálně zasere na cestě, klidně vozit rezervní, stojí pouze 45,- Kč. Rozebírat karbec na cestě je horší spruz, ztratit při tom vyšroubovanou volnoběžnou trysku a hledat jí v ve vysoký trávě u pankejtu, to už je na mašli. Filtr rulezz!...
llap píše:Jenda píše:Někdy pomůžou broky /pakli jsou v bandě benálový páry, je to bezpečnější broky nejiskří/, nebo větší matičky /M10/. Pak ale trochu trochu nafty /benzín by při zajiskření mohl udělat to, co bychom nechtěli vidět a slyšet/, nasypat to tam a třepat. Hrozná a votravná práce, pomůže to sice, ale vnitřek bandy se vobrousí a má to snahu zase reznout. Ideální by bylo vobrousit tedy těma matičkama /brokama/ a sehnat konzervační lak na nádrže, ale jakej a kde? Co je ale vyždy spolehlivý, nechávat bandu plnou, při zimování povinně. I to pomáhá. Každopádně palivovej filtr není nikdy na škodu, ten se vždy propláchnout dá, pokud se totálně zasere na cestě, klidně vozit rezervní, stojí pouze 45,- Kč. Rozebírat karbec na cestě je horší spruz, ztratit při tom vyšroubovanou volnoběžnou trysku a hledat jí v ve vysoký trávě u pankejtu, to už je na mašli. Filtr rulezz!...
jj taky bych to viděl na palivovej filtr. Já ho mám přímo v karbecu. Ale byl problém když jsem měl starej karbec. Ikdyž jsem měl nádrž čistou (ve filtru nebyl bordel) palivovej kohout novej, tak mi filtr někdy před úrovní rezervy nechtěl pouštět benál. Asi by to chtělo jinej foltřík. Někde jsem tady zahlédl placatej, já měl klasickej váleček za cca. 40 kč.
Luk
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků