A či som mal s ňou dáky problém? Ee. No okrem spálenej sviečky, defektu, si na nič nespomínam.
Cela moja starostlivosť o ňu spočívala v nalievaní benzínu a občasného vyutierania spojok.

Fakt som s ňou nemal žiadny problém až doteraz, motor začal strácať výkon, tak som sa rozhodol dačo s tým urobiť, vraj je to jednoduchý stroj, neni tam čo pokaziť.
Začal som si zháňať informácie o tom, ako na to. (Vďaka ti človeče ktorý si vymyslel internet) Mimochodom, poznáte http://www.razdva.cz/alesmarek/babetta/ ? Odporúčam do Vašej ctenej pozornosti, super stránka. No ako si tak surfujem, obzerám si tie starinky babetty, začal som mať zlý pocit. Tie krásne, čistučké mašinky si ma získali, a začal som sa aj na moju dotlčenú, doškriabanú, špinavú a zamastenú babču dívať inak. DÁM JU DO PORIADKU. Ale teraz to príde. Nech sa snažím ako chcem, nedokážem vyčistiť napríklad motor tak ako to vidím na obrázkoch. AKO NA TO? Stále je taký dáky zašednutý, neviem ho nijakovsky vyčistiť do biela, a šmirgľovať ho naozaj nechcem. Poraďte dáky prostriedok. Taktiež niečo na chromované časti, kolesá, nosič, volant.
A v akom štádiu renovácie teraz som?
Motor mám po výbruse poskladaný zatiaľ na polici v garáži. Kostra rozobraná, zajtra začínam šmirgľovať.
A čo ma to doteraz stálo?
Motor - výbrus, nový piest, krúžky, piestny čap, oceľové zaistovače čapu-400 SK
- 2 ložiská na kľukovku, guferá a O krúžok , ložisko na piestny čap – cca 300 SK
- 2 zadné teleskopy 400 Sk
- Farba a šmirgle asi 200 SK
- Rôzne iné drobnosti cca 100 SK
Uff, ale som sa rozkecal, čo? A to som povodne chcel iba poprosiť o radu ako perfektne vyčistím motor a chrómovanie. Takže ak máte niekto nejaké dobré rady sem s nimi, budem vám za ne maxivdačný.