V minulosti jsem měl stejný problém

,Babetta typ 210 r.v 7/1999 motor mi začal sabotovat a hlučel hlavně při rozjezdu takové divné drnčení,při přeřazení stichnul.Nebylo to stylou jízdy.několikrát jsem motor rozebíral a znovu skládal ale pořád stejný problém.Jinak jela velmi pěkně nezahřívala se,ani po delší jízdě,po rovině i do kopsů táhla pěkně ale to drnčení po rozjezdu(dost nechutný)tak jsem od známího co s hodou okolností prodával motor na 210 tak jsem od něj koupil kompletní motor použitý,za 1000Kč ale podle prodávajícího zdrobnou vadou, deformovaný závit na klice rozběhové spojky dost krutý,známí soustruhář říkal že stim nejde asi nic dělat jedině novou kliku ta stojí okolo 1.500Kč
motor jsem rozebral a mám aspoň náhradní díly a kamarád vyklízel garáž a chtěl vyhodit babetu typ 210 r.v 2/1983 uplně první,místo klaksonu zvonek ale (pojízdnou) z menšími dodělávky.Když sem stařenu projížděl poprvé,tak mě dost udivila
vydrápla semnou všechny (prudčí kopce)bez šlapání a to vážim 98kg a po rovině pádila tak jako simáč (radarem měřeno!)
oblíbil jsem si jí víc jako tu mladčí o 16let a 7 měsíců.Ten problém té mladčí jsem přestal řešit a jezdím z oběma a raději u té starší kdybych se jí neujal tak by skončila někde ve šrotu kam jí kamarád původně zamejšlel odvést.Tak moje rada zní než kupovat nějaký motor za nekřesťanský peníze který není vyzkoušenej tak raději koupit celou babku,čtu inzeráty a jsou tam Babetty různých cen,kdo se chce jí zbavit tak jí dá za pár stovek a nebo jako mojeho kamaráda zadarmo

.Viděl jsem inzerát za 2.500Kč.A hned při koupi babety,vyzkoušet její jízdní vlastnosti ze serepetičkama jako slabý /činek brzdění bych se vůbec nezabejval,nejhlavnější je na babetě motor,vše okolo se dá udělat,opravit,vyměnit,vyštelovat a pod.