začal se mi na babettě projevovat jeden problém. Nedávno jsem musel rozdělat pravý buben v převodovce a vyměnit gufera, protože mi babetta nestartovala z duvodu prokluzování čelistí. Vyměnil jsem taky levy buben, startovaci a rozběhové čelisti. Cca. 100 km vše v naprostém pořádku. Jízda po rovince 55 km/h. Avšak dneska nastal, pro mě zatím neřešitelný problém. Babetta, když jedu do kopce při přeřazování z 1. stupně na 2. jaksi řve a nepřeřadí na dvojku. Pak už to začalo dělat i po rovince.. Řve a jsou cítit vibrace, ale zařadí. Do kopce i pod vlivem vysokých otaček ne a po cca. 800m až 1 km prostě zdechne... A chvíli nejde nakopnout. a po chvíli se zase rozjede. Obložení na čelistech v pravém válci je v pořádku. Jedná se o babettu 210. Zkusím kvůli tomu zdechání mrknout na trysky a podívám se na síto, ačkoliv babetta ještě někdy v říjnu rezivá v nádrži nebyla. A co s tím chvěním a špatným přeřazováním 2.stupně? Z 2. na první to jde v pohodě, ale naopak nikoliv. Díky za všechny rady... Ještě mě napadlo nemmůže to být tím, že mámhodně novýc čelistí, těmi šroubky na karbecu?
Babettářům zdar a ať šlapou!!!!!!!