je zasrana jak jetel, tak tu mame jeste ulomeny stojan a praskly blinkr a obe zrcatka. Loni jsem mel potize se stojanem a dvakrat mi spadla ve vetru, letos se mi pred par dny pro jistotu ulomila druha noha. Abych tomu nasadil korunu, pred par dny jak nasnezilo jsem delal na sneho smyky a blbosti a dopadlo to tak, ze jsem spadl jeste si ulomil kryt blinkru, ten co je vzadu prelepeny gumickou.
Jinak zase cistotu Babetty ani tak moc neprozivam, pro me je dulezity odkarbonovany motor, vyfuk a cista spojka, to ze je spinava vazne moc neresim,protoze jezdim casto v desti. mam to jako priblizovadlo do mesta a na stavbu a na nakupy, protoze jezdit po Brne autem me moc nebavi.
Z toho duvodu jsem se chtel podelit s mym uloznym prostorem (uz ani nevim kde jsem se inspiroval), vyhodou je ze kdyz v tom nevozite zadne cennosti,ale zase nechcete aby Vam nejaky zoufalec kradl treba flasku s olejem, ze se to necha zamknout. Blinkry jsou udelane z nejakeho schematu co jsem nasel na netu, velice primitivni, blikaji pres led diody. Pokud by se chtel nekdo pustit do stavby, mam doma jeste asi 8ks akumulatoru na 12V, jsou vyrazene ze zaloznich zdroju ktere je detekuji jako slabe,ale moje prakticka zkusenost je ze vydrzi zhruba pul sezony bez nabijeni v beznem mestskem provozu. Dobijeni na Babette vyresene nemam, radeji veskerou "energii" venuji do svetel. Mel jsem celkem problem s horenim zarovek, vyresilo to ze jsem koupil 20W halogen zarovky, ktere jsem pripajel do stare objimky od puvodni zarovky a i kdyz se mi subjektivne nezda ze by to svitilo nejak extra vic dopredu, tak je to svetlo alespon mnohem lepe videt. Vzadu uz ani nevim co mam za zarovku, ale taky jsem ji posilil aby nehorela,ale zase kdyz zabrzdim,aby bylo aspon trosku znat ze se rozsviti jeste jedno svetlo. "Klakson" je zvukova signalizace zpatecky, v uzavrenych prostorach je to celkem peklo

Tot asi tak vse, podotykam ze az budu mit prostory, tak ze stojan vymenim nebo zavarim, uvidim jestli driv sezenu nejaky starsi stroj na ND a nebo koupim svarecku pristi mesic. Pokud by nekdo mel zajem,tak muzu ZDARMA poskytnout par 12V akumulatoru. Do UPSky uz je nepouzijete,ale na stavbu blinkru nebo neceho podobneho ano. Jsou to ty klasicke, kapacita 7,2Ah (tento udaj uz platit nebude..

Tot asi tak vse co me napadlo...