Ahoj Starec, v prvom rade ďakujem za radu. Vyskúšam to hneď ako budem mať trochu času. Dnes som ti písal o tomto probléme aj na tvoju stránku "Babettron", takže to považuj za vybavené, keďže sa mi podarilo dostať tvoju odpoveď tu. Myslím, že štartovacie čeľuste som nasadil správne. Pružinky zapadli presne do drážok takže samovoľné vysunutie čeľuste nehrozí. Skúšal som to na chvíľu roztočiť aj bez bubna. Štartovacie čeľuste sa odstredivou silou rozťahovali pekne obe súčasne. Pri roztočení pedálov sa radiace čeľuste pekne zopnú a roztočia ozubený remeň a tým aj štartovací bubon ktorý sa pri pedálovaní točí neustále bez akéhokoľvek vynechania. K "cukaniu" dochádza na bubne ktorý je na kľukovke. Štartovacie čeľuste akoby ho zachytili a následne pustili a tak stále dookola. Všetko som odmastil, štartovacie čeľuste sú nové, bubon je nový, no proste nechápem. Samozrejme roztočenie motora som skúšal s vybratou sviečkou aby som odstránil odpor kompresie, ale motor sa neroztočil. Motor sa ináč točí ľahúčko takže pridretý určite nieje. Už mi prešlo rukami niekoľko Babiet, robil som aj zložitejšie opravy(výmeny ložísk v prevodovke, výmeny spojok, moju babettu som rozobral do poslednej skrutky a zgenerálkoval (tá šlape ako hodinky) atď.) , ale s týmto som sa ešte nestretol. Neber to prosím ako samochválu, to len aby si vedel, že viem o čom hovorím. Normálne mi to nedá spať. Taký paranormálny jav

. Ale ja sa nevzdávam, určite ten problém nejako vyriešim a podelím sa na fóre o "zážitok". Ešte raz srdečná vďaka za rady. Držte mi palce...